Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - «نپتون در حرکت خود به دور خورشید در برج قوس قرار گرفته است. پس متولدین ماه آذر در این مدت، زندگی پرفرازونشیب و سختی خواهند داشت.» این نمونه‌ای از پیشگویی‌های رایج طالع‌بینی است که این روز‌ها در سایت‌ها یا شبکه‌های اجتماعی می‌بینیم. همیشه در کنار کسانی که به طالع‌بینی باور دارند، افراد دیگری هم هستند که زندگی‌شان را بدون توجه به پیش‌بینی‌ها و هشدار‌های طالع‌بینان می‌گذرانند و در نهایت هم به موفقیت‌هایی می‌رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا سوال این است چرا برخی افراد ذاتا به موضوعاتی مانند طالع‌بینی کشش و گرایش دارند؟ دانشمندان می‌گویند به نظر می‌رسد ویژگی‌های شخصیتی افراد در نوع دیدگاه‌شان به طالع‌بینی تاثیرگذار است. محققان علوم شناختی سال‌هاست سؤال مهمی را مطرح کرده و در تلاشند با روش‌های آماری و پژوهش‌های علمی پاسخ آن را بیابند. سؤال این است که آیا می‌شود با شناسایی ویژگی‌های شخصیتی افراد، احتمال باورمندی آن‌ها به موضوعاتی مثل طالع‌بینی را پیش‌بینی کرد؟ روانشناس‌ها و روانپزشک‌ها برای پیشبرد این تحقیقات اثر عوامل مختلف در میزان این باور‌های خرافی را بررسی کرده و توانسته‌اند ویژگی‌های شخصیتی متنوع در هر فرد را در این باره بسنجند. گرچه تحقیقات با گذشت زمان کامل‌تر خواهد شد، اما نتایج یکی از تحقیقات اخیر اطلاعات جالبی از علل زمینه‌ای تمایل به طالع‌بینی را ارائه می‌دهد. محققان در پژوهشی که به تازگی در شماره مارس ۲۰۲۲ مجله Personality and Individual Difference منتشر شده است، ارتباط ویژگی‌های شخصیتی افراد، هوش، خودشیفتگی و استرس را با میزان باورمندی به طالع‌بینی تحلیل کرده‌اند.

این اولین بار است که محققان اثر ویژگی‌های شخصیتی نظیر خودشیفتگی را بر باور‌هایی مانند طالع‌بینی بررسی کرده‌اند. آن‌ها در این مطالعه سراغ ۲۶۴ داوطلب رفتند که ۸۷درصدشان خانم‌ها بودند و پرسشنامه بین‌شان توزیع کردند. این داوطلبان بین ۲۵ تا ۳۴ سال داشتند و از طریق اطلاعیه‌ها و تبلیغات فیسبوک به این پرسش‌نامه دسترسی پیدا کردند. محققان از پژوهشی که در سال ۲۰۰۶ درباره فهرست طالع‌بینی به روش‌های مختلف انجام شده بود، برای ارزیابی اعتقاد افراد به طالع‌بینی استفاده کردند. این پژوهش محصول کار دو محقق با نام‌های چیکو و لورنزو - سِوا است. مورد دیگری هم با عنوان پشتیبانی علمی به پرسشنامه اضافه شد تا مشخص کند افراد علاقه‌مند و معتقد به طالع‌بینی واقعا درباره آن چطور فکر می‌کنند. آیا باور دارند که طالع‌بینی ریشه و اعتبار علمی دارد یا بی‌خبرند از این که علم از ادعا‌های طالع‌بینان حمایت نمی‌کند.

محققان در ادامه از یکی از مدل‌های معتبر برای تحلیل شخصیت در روانشناسی در این پژوهش استفاده کرده و ویژگی‌های دیگری مثل هوش، خودشیفتگی، جنسیت و سن را هم به آن‌ها افزودند تا نتایج جدیدتری به دست بیاورند. در نهایت بررسی نتایج مطالعات نشان داد ویژگی‌های شخصیتی در باور داشتن به اموری مثل طالع‌بینی تاثیرگذار است؛ به خصوص میزان هوش با این باور‌ها رابطه منفی دارد؛ هر چه ضریب هوشی پایین‌تر، باورمندی به طالع‌بینی بیشتر. ارزیابی هوش در این مطالعه از طریق آزمون‌های چرخش سه‌بعدی انجام شد که از منابع بین‌المللی توانایی شناختی (ICAR) گرفته شده بود. این روش سنجش هوش با معیار معروف سنجش هوش «وکسلر» (WAIS) ارتباط دارد. تست هوش بزرگسالان وکسلر نوعی آزمون سنجش ضریب هوشی است که برای اندازه‌گیری هوش و توانایی‌های شناختی افراد بزرگسال بالای ۱۶ سال به کار می‌رود. در این آزمون پس از تقسیم هوش به دو نوع مهارت عمده (کلامی و عملکردی) از روش تحلیل آماری برای تعیین مهارت‌های خاص این دو حوزه استفاده می‌شود. در نهایت برای سنجش سازگاری تمام مواردی که درون پرسشنامه آمده است از روش آماری ضریب آلفای کرونباخ استفاده شده است.

سوگیری‌های شناختی، زمینه‌ای مساعد برای باور شبه‌علم

چطور هر ویژگی شخصیتی روی باور‌های افراد تأثیر می‌گذارد و اثر هوش در تعدیل این باور‌ها چگونه است؟ دکتر رضا پناهی، دستیار روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو کارگروه ارتقا و توانبخشی‌شناختی ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، در پاسخ این سؤال می‌گوید: «یکی از ویژگی‌های شخصیتی که در این مطالعه بررسی شده، سوگیری شناختی یا عنوان «آپوفنیا» بوده است. این ویژگی از زمانی که نیاکان ما در دشت‌ها زندگی می‌کردند، همواره رایج بوده است. به عنوان مثال وقتی یک بوته تکان می‌خورد، این تصور را برای انسان‌های اولیه به وجود می‌آورد که حیوان درنده‌ای پشت آن پنهان شده است و حرکت بوته‌ها حتی اگر بر اثر وزش باد بود، باعث احساس خطر و فرار آن‌ها می‌شد، این در نهایت شانس بقای موجود را افزایش می‌داد. ریشه این ماجرا به ویژگی‌های مغز برمی‌گردد که همیشه دنبال الگوسازی از اتفاقات تصادفی بوده است. در حقیقت میل به الگویابی در مغز ما نهادینه شده و از زمان نیاکان بشر تا امروز با او جلو آمده است. این ویژگی باعث می‌شود همیشه در تلاش باشیم تا اتفاقاتی را که در حالت عادی به هم مرتبط نیستند، با الگویی مشخص به هم مرتبط کنیم.»

این محقق علوم شناختی می‌افزاید: «ما هنوز هم وقتی به ابر‌ها نگاه می‌کنیم در آن‌ها شکل‌هایی شبیه گوسفند، چهره انسان و دیگر الگو‌های آشنای اطرافمان را می‌بینیم، پارچه یا لباسی که روی صندلی افتاده و با وزش باد حرکت می‌کند، ممکن است برایمان ترسناک به نظر برسد. مغز ما برای این که انسان، موجودی اجتماعی باشد، عادت کرده است در همه چیز، تصویری شبیه صورت انسان پیدا کند. این اتفاق به بخشی از مغز به نام «فوزیفرم» یا منطقه دوکی ارتباط دارد. در طالع‌بینی به این فرآیند الگوسازی، نوعی ظاهر علمی داده شده؛ در حالی که یافته‌های فیزیکدانان و اخترشناسان آن را تایید نمی‌کند. مثلا گفته می‌شود قرارگرفتن فلان سیاره در صورت فلکی به‌خصوصی پیامد‌هایی را برای افراد متولد آن برج فلکی به دنبال دارد که باز هم نوعی الگوسازی است، اما این بار بر اساس پدیده‌های نجومی، موقعیت سیاره‌ها و ستاره‌ها و همین موضوع باعث می‌شود برخی تصور کنند طالع‌بینی واقعا علمی است. واقعیت این است که انسان‌ها به پیش‌بینی علاقه‌مندند و دوست دارند چیز‌هایی را بشناسند که می‌تواند روش‌های موفقیت را به آن‌ها نشان بدهد. شکل‌گیری الگو‌های خاص در مغز با ویژگی مولکول‌های مغز ارتباط دارد که اصلی‌ترین آن‌ها ترشح دوپامین است. مولکول‌های این هورمون، نیروی محرکه مغز به حساب می‌آید و به نوعی مهم‌ترین نقش را در ایجاد لذت و پاداش دارد. کسی که شیشه یا کوکائین مصرف می‌کند، به طور ناگهانی میزان ترشح دوپامین در مغزش افزایش می‌یابد و دچار لذت و هیجانی خاص می‌شود. در پی این اتفاق فرد به هر جا نگاه کند، الگویی می‌بیند. این اتفاق در بین مبتلایان به اسکیزوفرنی هم می‌افتد.

رابطه خودشیفتگی، هوش و باور به طالع‌بینی

دکتر پناهی با اشاره به نتایج این تحقیق در کشف رابطه ویژگی‌های شخصیتی با باورمندی به طالع‌بینی می‌گوید: «برای اولین بار در این پژوهش نشان داده شد خودشیفتگی می‌تواند با میزان باور افراد به طالع‌بینی ارتباط داشته باشد. علتش هم این است که در طالع‌بینی افراد به دنبال تایید خودشان هستند و کمتر کسی است که وقتی سراغ طالع‌بینی می‌رود، به دنبال شنیدن اخباری مثل مرگ یا تصادف یا اتفاقات ناگوار دیگر باشد. بلکه مردم بیشتر به دنبال روش‌هایی برای خوشبخت‌شدن و خنثی‌کردن طلسم‌ها هستند. در حقیقت خودشیفته‌ها خود را محور دنیا می‌دانند و دوست دارند تمام عالم طوری پیش برود که آن‌ها به اهداف‌شان برسند.»

این محقق حوزه علوم شناختی می‌افزاید: «سطح هوش بالاتر، اعتقاد به طالع‌بینی را در افراد کاهش می‌دهد. در حقیقت افراد باهوش از سیستم منطقی مغزشان بیشتر استفاده می‌کنند و درگیر تفکر سریع و الگوسازی آنی نمی‌شوند. تفکر منطقی کمک می‌کند انسان‌ها کمتر گرفتار مسائل بدون شواهد علمی شوند. نکته جالب درباره این نوع تحقیقات این است که نتایج بر اساس روش‌های آماری ارائه می‌شود و ممکن است در بعضی از آن‌ها به دلیل محدودیت‌ها و دشواری‌های دسترسی به جامعه آماری، تعداد افراد کمتری مورد تحقیق قرار بگیرند، اما این نباید باعث شود تحقیقات متوقف شود یا، چون دشواری‌هایی دارد به تعویق بیفتد بلکه نتایج هر پژوهش در کنار نتایج پژوهش‌های بعدی مورد استفاده است و همه این‌ها قرار است یکدیگر را تکمیل کرده و نتایج معتبرتری را به دست بدهد.»

​​​​​​​افزایش باور‌های خرافی با افزایش استرس

بر خلاف این که موضع علم درباره روش‌های طالع‌بینی و پیش‌بینی زندگی افراد از روی وضعیت ستاره‌ها کاملا مشخص است، اما باز هم این شیوه قدیمی مطالعه موقعیت اجرام آسمانی و ربط‌دادنش به وضعیت زندگی مردم در حال گسترش و حتی به‌روزشدن است.

در این پژوهش افرادی که به طالع‌بینی باور دارند و برنامه‌های زندگی خود را بر اساسش تنظیم می‌کنند، مورد بررسی قرار گرفته‌اند. شناسایی ویژگی‌های شخصیتی افرادی که می‌توانند چنین باور‌هایی داشته باشند، هدف این تحقیق بوده است. داده‌های این تحقیق از طریق نظرسنجی آنلاینی که به شکل ناشناس در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده بود، به دست آمد. تحقیقات قبلی محققان نشان می‌دهد افراد در بحران‌های زندگی شخصی یا زمانی که جامعه دچار استرس است، بیشتر به طالع‌بینی روی می‌آورند. در حال حاضر جامعه جهانی در حال گذراندن دوران پراسترسی است. همه‌گیری کووید-۱۹ از یک سو و از دیگر سو تغییرات آب‌وهوایی که در برخی نقاط به فاجعه و بلایای طبیعی منجر شده، دوره‌های پرفشاری را برای زندگی مردم جهان ایجاد کرده است.»

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طالع بینی ویژگی های شخصیتی ویژگی های شخصیتی افراد طالع بینی پیش بینی باور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۱۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص باور نکردنی نوشیدن جوش شیرین

ایجاد تغییرات در رژیم غذایی و سبک زندگی و ورزش منظم تر، راه‌های اثبات شده‌ای برای کمک به کاهش وزن و حفظ آن برای همیشه است

به گزارش سلامت نیوز، یکی از روش‌های رایج برای کاهش وزن، نوشیدن جوش شیرین است که تصور می‌شود چربی سوزی را افزایش می‌دهد و به کاهش وزن اضافی کمک می‌کند. با این حال، این کار می‌تواند باعث بروز نگرانی‌های مختلف سلامتی شود که می‌تواند بر کیفیت زندگی شما تأثیر منفی بگذارد.

یکی از روش‌های رایج برای کاهش وزن نوشیدن جوش شیرین است که تصور می‌شود چربی سوزی را افزایش می‌دهد و به کاهش وزن اضافی کمک می‌کند. با این حال، این کار می‌تواند باعث بروز نگرانی‌های مختلف سلامتی شود که می‌تواند بر کیفیت زندگی شما تأثیر منفی بگذارد. به همین دلیل است که درک علم پشت افزودن جوش شیرین به رژیم غذایی برای کاهش وزن می‌تواند به شما کمک کند این کار را با خیال راحت و در صحت کامل انجام دهید.

تئوری پشت جوش شیرین برای کاهش وزن

جوش شیرین یا بی کربنات سدیم، یک محصول خانگی است. اخیراً برخی نظریه‌ها در مورد تأثیر بالقوه جوش شیرین بر کاهش وزن مورد توجه قرار گرفته اند. این نظریه‌ها نشان می‌دهد که جوش شیرین می‌تواند بر هضم و متابولیسم تأثیر بگذارد تا کاهش وزن را افزایش دهد.

تصور می‌شود که جوش شیرین می‌تواند اسید معده را خنثی کند تا نفخ را کاهش دهد و هضم غذا را تسریع کند که ممکن است به ظاهر لاغرتر و تصور کاهش وزن منجر شود. با این حال، توجه به این نکته مهم است که شواهد بیشتری برای حمایت از توانایی‌های احتمالی جوش شیرین برای کاهش وزن مورد نیاز است.

ممکن است عملکرد ورزشی را بهبود بخشد

برخی از مطالعات نشان می‌دهد که جوش شیرین به عنوان یک بافر در برابر تجمع اسید لاکتیک در عضلات ناشی از ورزش شدید عمل می‌کند. اسید لاکتیک یک ماده شیمیایی است که توسط بدن تولید می‌شود و باعث خستگی و درد ماهیچه‌ها در طول فعالیت بدنی می‌شود. توانایی بالقوه جوش شیرین برای کاهش اسید لاکتیک ممکن است به شما کمک کند قبل از اینکه ماهیچه هایتان خسته شوند، ورزش طولانی‌تر یا با شدت بیشتری انجام دهید. همچنین می‌تواند تعداد کالری سوزانده شده را افزایش دهد که به طور غیر مستقیم به تلاش‌های کاهش وزن شما کمک می‌کند.

همانطور که قبلا ذکر کردیم، جوش شیرین ممکن است به خنثی کردن اسید معده برای کمک به هضم و کاهش نفخ کمک کند. بهبود فرآیند هضم ممکن است به بدن کمک کند غذا را سریعتر جذب و دفع کند که ممکن است به شما این تصور را بدهد که وزن کم کرده اید.

کاهش نفخ همچنین می‌تواند به لاغری اندام کمک کند و باعث شود این احساس را داشته باشید که وزن کم کرده اید. اثرات بالقوه جوش شیرین بر روی هضم به کاهش چربی که یک عنصر مهم در از دست دادن وزن اضافی است، گسترش نمی‌یابد.

برخی تحقیقات وجود دارد که نشان می‌دهد نوشیدن جوش شیرین ممکن است سطح pH بدن را تغییر داده و آن را قلیایی‌تر کند. این کار ممکن است رعایت تئوری رژیم قلیایی را برای افراد آسان‌تر کند که پیشنهاد می‌کند کاهش سطح pH بدن می‌تواند تجزیه چربی را بهبود بخشد. توجه به این نکته ضروری است که بدن معمولاً pH را به تنهایی تنظیم می‌کند و تأثیر تغییرات رژیم غذایی بر این تعادل حداقل است.

می‌تواند به طور بالقوه به کنترل اشتها کمک کند

برخی افراد ادعا می‌کنند که نوشیدن آب جوش شیرین به آن‌ها کمک می‌کند برای مدت طولانی‌تری احساس سیری کنند یا اشتهایشان کاهش پیدا کرده است. با این حال، در حال حاضر هیچ مدرک علمی برای حمایت از این ادعا‌ها وجود ندارد و این احساس سیری ممکن است به اثر دارونما نسبت داده شود.

جوش شیرین سرشار از سدیم است که در صورت مصرف زیاد می‌تواند تعادل الکترولیت‌ها را در بدن شما مختل کند. عدم تعادل الکترولیت می‌تواند باعث سردرد، خستگی و ضعف عضلانی شود و در موارد شدید، می‌تواند تهدید کننده زندگی نیز باشد. افراد مبتلا به بیماری کلیوی، فشارخون بالا یا بیماری قلبی باید مراقب این عارضه جانبی بالقوه باشند، زیرا بدن آن‌ها برای مدیریت سدیم اضافی تلاش می‌کند.

آلکالوز

خوردن جوش شیرین در تلاش برای تغییر PH بدن شما می‌تواند منجر به آلکالوز شود - وضعیتی که در آن بدن بیش از حد قلیایی می‌شود. علائم آلکالوز می‌تواند شامل حالت تهوع، استفراغ، لرزش دست و انقباض عضلات باشد. اگر درمان نشود، می‌تواند باعث تشنج نیز شود.

مسائل مربوط به گاز

نوشیدن جوش شیرین می‌تواند منجر به افزایش تولید گاز شود که می‌تواند به نفخ و آروغ زدن منجر شود. این وضعیت ذاتاً خطرناک نیست، اما می‌تواند ناراحت کننده و شرم آور باشد؛ به ویژه در محیط‌های اجتماعی. با این حال، اگر گاز اضافی به دام افتاده باشد و نتواند خارج شود، ممکن است با ایجاد پارگی معده، زندگی را به خطر بیندازد.

تداخل با دارو‌ها

جوش شیرین ممکن است با دارو‌های مختلف - از جمله دارو‌های تجویزی و بدون نسخه (OTC) - تداخل داشته باشد و بر جذب و اثربخشی آن‌ها تأثیر بگذارد. افرادی که برای بیماری‌های مزمن دارو مصرف می‌کنند باید ابتدا با پزشک خود در مورد مصرف جوش شیرین صحبت کنند تا از بروز هرگونه عارضه جلوگیری شود.

افزایش خطر برای برخی شرایط سلامتی

مصرف منظم مقادیر زیاد جوش شیرین ممکن است خطر ابتلا به برخی بیماری ها، به ویژه مشکلات قلبی یا کلیوی را افزایش دهد. این به دلیل محتوای بالای سدیم موجود در جوش شیرین است که می‌تواند فشار خون را افزایش داده و فشار بیشتری بر کلیه‌ها و قلب وارد کند.

چطور بدون نوشیدن جوش شیرین لاغر شویم؟

در حالی که ممکن است وسوسه انگیز باشد که به سراغ راه حل‌های "آسان" برای از بین بردن چربی اضافی بدن بروید، اما کاهش وزن پایدار نیاز به رویکرد جامع تری دارد. ایجاد تغییرات در رژیم غذایی و سبک زندگی و ورزش منظم تر، راه‌های اثبات شده‌ای برای کمک به کاهش وزن و حفظ آن برای همیشه است. بیایید نگاهی دقیق‌تر به چگونگی کاهش وزن با استراتژی‌های سالم بیندازیم.

یکی از مهم‌ترین اقداماتی که می‌توانید برای کاهش وزن بردارید، تنظیم رژیم غذایی است. مهم است که تا حد امکان بر روی غذا‌های کامل و فرآوری نشده تمرکز کنید، از جمله:

- خوردن میوه و سبزیجات بیشتر

- تمرکز بر مصرف بیشتر پروتئین بدون چربی، مانند سینه مرغ، تخم مرغ و ماهی

- از غلات کامل مانند کینوا یا برنج قهوه‌ای در وعده‌های غذایی خود استفاده کنید

- همچنین باید به اندازه سهم خود توجه داشته باشید تا به شما کمک کند کالری دریافتی خود را مدیریت کنید و کسری مورد نیاز برای کاهش وزن را ایجاد کنید.

- می‌توانید این کار را با استفاده از بشقاب‌ها و کاسه‌های کوچک‌تر، یادگیری تشخیص نشانه‌های گرسنگی و اطمینان از اینکه وعده‌های غذایی‌تان مملو از مواد مغذی است تا شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه دارید، انجام دهید.

افزایش فعالیت بدنی

علاوه بر تنظیم رژیم غذایی، افزایش فعالیت بدنی برای کاهش وزن پایدار ضروری است. فعالیت بدنی نه تنها متابولیسم شما را افزایش می‌دهد، بلکه به سوزاندن کالری و کاهش چربی نیز کمک می‌کند و ظاهری لاغرتر به شما می‌بخشد.

سعی کنید هر هفته حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت هوازی متوسط یا ۷۵ دقیقه فعالیت شدید داشته باشید. این کار را می‌توان با استفاده از انواع تمرینات از جمله دویدن، پیاده روی، پیلاتس و شنا انجام داد. همچنین توصیه می‌شود حداقل دو جلسه تمرین مقاومتی را در برنامه تمرینی هفتگی خود بگنجانید تا مفاصل و عضلات قوی داشته باشید.

بسیاری از مردم برای یافتن زمانی برای ورزش تلاش می‌کنند. با این حال، راه‌های آسان زیادی برای افزایش حرکات در طول روز وجود دارد تا به شما کمک کند کالری بیشتری بسوزانید.

این استراتژی‌ها عبارتند از:

- به جای آسانسور از پله‌ها استفاده کنید

- پیاده روی یا دوچرخه سواری تا محل کار، در صورت امکان

- هنگام خرید بیشتر حرکت کنید

- همه این فعالیت‌ها به کالری NEAT یا گرمازایی فعالیت غیرورزشی شما اضافه می‌شوند که برای کاهش وزن پایدار بدون ورزش شدید ضروری هستند.

تعدیل سبک زندگی

یکی دیگر از عناصر مهم و اغلب نادیده گرفته شده کاهش وزن، داشتن یک سبک زندگی سالم است. این روتین فراتر از بهبود رژیم غذایی و افزایش دفعات تمرین است.

همچنین باید شامل موارد زیر باشد:

- اولویت خواب با کیفیت برای کمک به کاهش هوس و تثبیت هورمون‌ها

- مدیریت استرس برای جلوگیری از افزایش کورتیزول که می‌تواند به افزایش وزن کمک کند

- اتخاذ یک رویکرد تغذیه آگاهانه

- نوشیدن آب کافی

- برای یک نوشیدنی مغذی، سرکه سیب یا آب لیمو را به آب گرم اضافه کنید

- ایجاد این تغییرات کوچک، اما پایدار راه طولانی برای تضمین یک سبک زندگی سالم و مداوم و کمک به شما در دستیابی به اهداف کاهش وزن کمک می‌کند.

چه زمانی باید در مورد وزن خود به پزشک مراجعه کنید؟

در حالی که همیشه لازم نیست در مورد کاهش وزن با پزشک خود مشورت کنید، اما مهم است که بدانید چه شرایطی ممکن است به توجه حرفه‌ای نیاز داشته باشد.

توصیه می‌شود در صورت مشاهده موارد زیر با پزشک خود وقت ملاقات بگیرید:

- تغییرات وزن قابل توجه و ناخواسته

- مبارزه با مدیریت وزن علیرغم تغییرات سبک زندگی و رژیم غذایی

- تشخیص بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون بالا یا کلسترول بالا

- علائم یک اختلال خوردن، مانند محدودیت شدید کالری، پرخوری و پاکسازی، یا وسواس نسبت به غذا و تصویر بدن

- کاهش قابل توجه کیفیت زندگی شما به دلیل مشکلات وزن

- تجربه این مسائل ممکن است نشان دهنده یک بیماری زمینه‌ای جدی باشد که نیاز به درمان حرفه‌ای برای بهبود کیفیت زندگی شما و جلوگیری از عوارض بیشتر دارد.

دیگر خبرها

  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • توانمندی ایران و ضعف اسرائیل در آفند و پدافند/ گرایش به غرب در خاورمیانه ضعیف می‌شود
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • خواص باور نکردنی نوشیدن جوش شیرین
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • مد جدیدی به نام طالع بینی؛ با متولدین این ماه وارد رابطه نشوید!
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • رمزگشایی از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در جلسه حزب اعتدال و توسعه /پیش بینی می شود دولت نتانیاهو سقوط کند